Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Се Продава

Број на оглас: 33578 | Објавен на: 26.03.2022 во 19:49


ЦЕНА: По договор


Опис

Се продава деловен простор во Трговски центар Штип со површина од 34 м2 + 5,28м2 магацински простор.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Деловен простор.(Дуќан)

КОНТАКТ

Име:
Julijana Taskova
Град:
Штип
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова