Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Cityview apartmani Ohrid

Број на оглас: 33491 | Објавен на: 06.03.2022 во 15:37


ЦЕНА: 1600 MKD


Опис
ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Куќи Вили
Површина:
40
Катови:
1
Тип:
Изнајмување

КОНТАКТ

Име:
Jordan Nedeski
Град:
Охрид
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова