Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Огради ogradi

Број на оглас: 33286 | Објавен на: 14.01.2022 во 16:41


ЦЕНА: По договор


Опис

Изработуваме и вршиме достава до сите градови во Македонија на метални ролетни огради. 50 години живот без корозија, не се фарбат! Единствен увезувач за Македонија!


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Градежни материјали

КОНТАКТ

Име:
Миглена Мешкова
Град:
Гевгелија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова