Pazar5 Бесплатен огласник
Personal

Број на оглас: 33274 | Објавен на: 10.01.2022 во 14:57


ЦЕНА: По договор


Опис

Restoran BURE-SRNA Ima potreba od Skaradzii, Salateri,Kuvari i Konobari.
Tel. za kontakt 070341060


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Aleksandar
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова