Pazar5 Бесплатен огласник
Барам жена за чување на стари неподвижно лице

Број на оглас: 33210 | Објавен на: 19.12.2021 во 04:05


ЦЕНА: По договор


Опис

Се бара жена за чување на стари неподвижна лице во Ш.оризари до Жито лукс од понеделник до петок, сабота и недела се слободни. Работното време започнува од 08:00до 16:00 часот. Плата по договор. Сите оние кои се заинтересирани, нека се јават на следниот телефонски број: Viber 017645221226
Email zoran.ramadan@gmail.com


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Dilan
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова