Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Трговска вага

Број на оглас: 33188 | Објавен на: 13.12.2021 во 11:30


ЦЕНА: 9000 MKD


Опис

Аclas трговска вага
Многу малку користена и одлично сочувана кон. за повеќе информации


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Машини и Инвентар

КОНТАКТ

Име:
Ivana Nikolova
Град:
Гевгелија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова