Pazar5 Бесплатен огласник
Посредувам на негователи во ЕУ

Број на оглас: 33152 | Објавен на: 02.12.2021 во 10:00


ЦЕНА: По договор


Опис

Се бараат негователи (жени и мажи) над 18години за пружање помош на стари лица во Германија/Австрија/Холандија и Ирска.
Најчесто турнусите се од 60 дена, а во Австрија 28 дена.
Платата за 2 месеци се движи од 2800-3600 со платен превоз, сместување и храна во домот.
А за 4 неели од 2200-2700 евра
Платата се пресметува во однос на квалификациите(искуство,јазик, години и сл)
Може и без искуство, но не и без јазик, минимум А2(германски или англиски)
Голема предност се ЕУ документи
Возачка дозвола е исто така предност, но не е задолжителна.
За повеќе инфо viber & whatsapp 00 389 70 243 926 - Горјан


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Gorjan Arevski
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова