Pazar5 Бесплатен огласникloading...

intel pentium 3250.4gh. ram.graficka nvidia 610

Број на оглас: 33146 | Објавен на: 02.12.2021 во 20:32


ЦЕНА: 3000 MKD


Опис

intel pentium 3250.ram 4 gh.graficka nvidia 610


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Компјутери (Комплет)

КОНТАКТ

Име:
aleksandar pistolov
Град:
Неготино
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова