loading...

СТУДИО ЗА КРАТОК ПРЕСТОЈ / STUDIO ZA KRATOK PRESTO

Број на оглас: 33120 | Објавен на: 25.11.2021 во 11:52


ЦЕНА: По договор


Опис

Се издава студио за краток престој во строгиот центар на Скопје.
Цени:
1 ноќевање 2.000 денари
2-5 ноќевања -10% (2.000-10%=1.800 денари ноќ)
6+1 ноќевање гратис и -15% (2.000-15%=1.700 денари ноќ + 1 ноќ гратис)


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Станови
Површина:
25
Катови:
Соби:
1
Тип:
Изнајмување

КОНТАКТ

Име:
Јана Митевска Ристески
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова