Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Sony PlayStation 5 Конзола Верзија на диск

Број на оглас: 32994 | Објавен на: 19.10.2021 во 05:22


ЦЕНА: 250 €


Опис

Што има во кутијата:

1 PS5 Конзола за игри
2 контролер
4 бесплатни игри.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Играчки Конзоли и додатоци

КОНТАКТ

Име:
jonas mackay
Град:
Охрид
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова