Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Отсисен Вентилатор

Број на оглас: 32986 | Објавен на: 18.10.2021 во 13:44


ЦЕНА: По договор


Опис

1. Одсисен вентилатор со следните карактеристики
-Капацитет 15м3на час
-ЕМ 11KW
Вентилаторот е комплет со постолје, ЕМ 11KW, Фрекфентен регулатор
Се продаваат два(2) вентилатори
2.Лицнаст кабел 3х1,5 во парчина со различна должина од 14м,16м,15м 18м, 20мОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Машини и Инвентар

КОНТАКТ

Име:
Gjore Velkovski
Град:
Велес
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова