Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Izdavam stan kaj ekonomski

Број на оглас: 32892 | Објавен на: 22.09.2021 во 14:05


ЦЕНА: По договор


Опис

Se izdava stan za studenti


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Станови
Површина:
65
Катови:
Соби:
3
Тип:
Изнајмување

КОНТАКТ

Име:
Goran Vladimirov
Град:
Штип
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова