Pazar5 Бесплатен огласник
Se bara

Број на оглас: 32884 | Објавен на: 21.09.2021 во 17:25


ЦЕНА: По договор


Опис

Restaorant vo Germania ima potreba od kelneri i kuvari zapoveke info na tel 070504427


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Mujarem berisha
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова