loading...

Се продава

Број на оглас: 32851 | Објавен на: 15.09.2021 во 13:55


ЦЕНА: По договор


Опис

Се продава плац во С Црешево 1000м2
Број 078244794


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Плацови Ниви и фарми

КОНТАКТ

Име:
Христина
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обноваhttps://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk