loading...

Akai MPK 25

Број на оглас: 32850 | Објавен на: 15.09.2021 во 13:21


ЦЕНА: 5000 MKD


Опис

Akaai mpk 25 usb midi kontroler - doagja bez dodatniot adapter, se polni preku usb uredot


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Аудио опрема Видео

КОНТАКТ

Име:
Stefan Ognen Maleski
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова