Pazar5 Бесплатен огласник
Градежна фирма има потреба од работници

Број на оглас: 32848 | Објавен на: 15.09.2021 во 12:50


ЦЕНА: По договор


Опис

СЕ БАРААТ - бравари - МАЈСТОРИ/ПОМОШНИЦИ/ЧИРАЦИ ЗА РАБОТА ВО ГРАДЕЖНА ФИРМА ШТО РАБОТИ СО ЛИМ, ЧЕЛИК, АЛУБОНД, ЗАВАРУВАЊЕ И МОНТИРАЊЕ НА СЕКАКОВ ВИД БРАВАРИЈА И СЛ.
Испратете CV na: orbitakon@gmail.com


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Aleksandar Jovanovski
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова