Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Се бара негувател/ка

Број на оглас: 32801 | Објавен на: 06.09.2021 во 18:52


ЦЕНА: По договор


Опис

ПУСЗ на стари лица - старечки дом „Светла надеж“ има потреба од негувателка.
Заинтересираните да испратат кратка биографија на svetla.nadez@yahoo.com, или да се јават на 070/325-272


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Дом за стари лица „Светла надеж“
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова