Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Жена за помош и нега на возрасна жена во Охрид

Број на оглас: 32674 | Објавен на: 11.08.2021 во 15:30


ЦЕНА: По договор


Опис

Се бара жена за помош и нега на возрасна жена во Охрид при извршување на нејзините секојдневни активности во домашни услови и вклучува помош при поддршка при движење, друштво и слично. Ангажманот е за околу 8 часа дневно. Жената која би се ангажирала треба да биде позитивна и одговорна личност и добро би било да има претходно слично работно искуство.

Информацијата за платата за овој ангажман, како и останатите детали може да ги добиете на телефонскиот број 075282201.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Наумче
Град:
Охрид
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова