Pazar5 Бесплатен огласник
Vrsime uslugi so trimer

Број на оглас: 32408 | Објавен на: 09.06.2021 во 14:45


ЦЕНА: По договор


Опис

Вршиме услуги со тример :

- Косиме трева во дворови, плацеви и слично .
- Фарбаме огради и слично .
- Сечеме дрва што ви сметаат .
- Одржуваме паркови, дворови и слично.

Тел: 078-540-363


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
ScG Brazda
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова