Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Градежно земјиште

Број на оглас: 32308 | Објавен на: 25.05.2021 во 18:23


ЦЕНА: По договор


Опис

Се продава градежно земјиште 895м2 во Гевгелија во Серменинската маала


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Плацови Ниви и фарми

КОНТАКТ

Име:
Bancokov Igor
Град:
Гевгелија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова