Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Renault Megane

Број на оглас: 32307 | Објавен на: 25.05.2021 во 18:06


ЦЕНА: 1800 €


Опис

Регистрирана до 02.04.2022


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Автомобили
Година:
2001 
Километража:
230.000-240.000 
Марка:
Renault 
Модел:
Megane 
Менувач:
Рачен 
Шасија:
 
Гориво:
Бензин 
Мотор:
 
Потрошувачка-100km:
 

КОНТАКТ

Име:
Никола Горгиев
Град:
Штип
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова