Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Se prodava

Број на оглас: 32298 | Објавен на: 22.05.2021 во 22:41


ЦЕНА: По договор


Опис

Aromizer kranj 340 l so ventilator tel 0753298


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Земјоделски и Шумски возила

КОНТАКТ

Име:
Marija Arsova
Град:
Неготино
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова