Pazar5 Бесплатен огласник
Работа во Холандија / Мајстори

Број на оглас: 32277 | Објавен на: 18.05.2021 во 02:16


ЦЕНА: 16 €


Опис

Почитувани,

Потребни се:
- Мајстори/Монтери на ПВЦ дограма,
- Мајстори за монтажа на плочки и воедно
- Мајстори за монтажа на СТАКЛЕНИ ФАСАДИ со искуство за работа во Холандија, Амстердам/Ротердам.

Услови кои се нудат:
- од 12€ до 16€ на ЧАС (Пример: 10 часа работни од 120€ до 160€ ДНЕВНИЦА) зависно од искуството
- Пријавени во Холаднска компанија (трошоците за осигурање ги покрива компанијата)
- Платен и обезбеден смештај
- Платен превоз ( од дома до работа и обратно)
- Платата се исплаќа секој ПЕТОК на банковна сметка
- Ако се работи (исклучиво по своја волја) во САБОТА 50% се зголемува саатницата (Пример: 10 работни часа од 160€ до 240€ Дневница)
- Ако се работи (исклучиво по своја волја) во НЕДЕЛА 100% се зголемува саатницата (Пример: 10 работни часа од 240€ до 320€ Дневница)
- Обезбеден алат за работа

***Додатно Инфо: После 7 години работа во Холандија Ви следува холандска пензија која изнесува околу 1100€

Услови за аплицирање:
- ЕУ Документи
- Пожелно англиски јазик основно ниво (не е круцијално)
- Минимум 1 година работа како Мајстор
- Минимум 8ч работни на ден
- Уредно CV испратено на investmentgroup47@gmail.com на англиски или српско-хрватски јазик
- Директно преелиминарно ZOOM интервју со работодавачот на хрватски јазик

Доколку ги исполнувате горенаведените услови пријавете се директно на е-маил адресата или на наведениот телефоснки број +38977760821.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Miki
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова