Pazar5 Бесплатен огласник
WTS: Bitmain Antminer S19 Pro 110 TH/s/ Chat +1407

Број на оглас: 32221 | Објавен на: 10.05.2021 во 20:42


ЦЕНА: 2000 €


Опис

WTS: Bitmain Antminer S19 Pro 110 TH/s/ Chat +14076302850

ASIC miner Antminer S19 Pro from Bitmain- Produces – 110 TH / s
ASIC miner Antminer S19 from Bitmain – Produces – 95 TH / s hash power … $4000USD
ASIC miner Antminer T19 from Bitmain – Produces – 84 TH / s hash- capacity … $3000USD
Bitmain Antminer S9 14th with PSU.. $500Usd

Bitmain Antminer L3 + (504Mh) 800W .. $1200USD
Bitmain Antminer L3 + (600Mh) with 850W … $1000USD
Bitmain Antminer L3 ++ (596Mh) with 1050W … $800USD
Bitmain Antminer L3 ++ (580Mh) with 942W … $800USD

Sales Director : Faizhan Muhammed
Whats-App : +14076302850
E-mail: arabiatranslogistic@gmail.com
SKYPE : faizhanmuhammed


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Компјутери (Комплет)

КОНТАКТ

Име:
Faizhan Mohammed
Град:
Делчево
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова