loading...

Се продава куќа во центарот на Битола

Број на оглас: 32191 | Објавен на: 04.05.2021 во 17:39


ЦЕНА: По договор


Опис

Веднаш се продава куќа – деловен простор (со сите дозволи за пренамена) од 400 м2 и двор од 150 м2, со 3 дуќани, во центарот на градот во Битола, во близина на НУ Центар за култура - Битола. За повеќе информации, јавете се на телефон 075 266 910.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Куќи Вили
Површина:
400
Катови:
Тип:
Продавање

КОНТАКТ

Име:
Metodija
Град:
Битола
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk