loading...

Веб камера за лаптоп и екран (Veb kamera za laptop

Број на оглас: 32125 | Објавен на: 19.04.2021 во 21:27


ЦЕНА: 1050 MKD


Опис

- Веб камера што може да се прикачи на екран од лаптоп или компјутерски монитор.
- Малку користена, работи без никакви проблем.
- Лесно се поврзува преку USB кабел, без дополнителни инсталирања.
*Бесплатна достава преку Карго низ цела Македонија.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Делови за Компјутери и додатоци

КОНТАКТ

Име:
Viktor Jolakoski
Град:
Охрид
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова