loading...

продавам велосипед MAXX,sitybike

Број на оглас: 32120 | Објавен на: 19.04.2021 во 12:02


ЦЕНА: 5000 MKD


Опис

потполно нов,воопшто не користен.Идеален за град,лесен..големина на рам L,дупли бандажи,ултра тенки гуми


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Спортска опрема и Природни активности

КОНТАКТ

Име:
Ljupco Stefanov
Град:
Штип
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk