loading...

Masina za perenje sadovi

Број на оглас: 32088 | Објавен на: 12.04.2021 во 17:20


ЦЕНА: 5000 MKD


Опис

Masina za perenje sadovi


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Бела техника и Апарати за домаќинство

КОНТАКТ

Име:
Aleksandar Doncevski
Град:
Куманово
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова