loading...

Zamrznivac 510 litri

Број на оглас: 32087 | Објавен на: 12.04.2021 во 17:17


ЦЕНА: 2000 MKD


Опис

Zamrznivac 510 litri


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Бела техника и Апарати за домаќинство

КОНТАКТ

Име:
Aleksandar Doncevski
Град:
Куманово
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обноваhttps://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk