loading...

Преведувач - превод од албански јазик

Број на оглас: 32029 | Објавен на: 04.04.2021 во 13:07


ЦЕНА: 1 MKD


Опис

Судски преведувач врши превод од албански на македонски јазик и обратно.

Вклучена лектура и заверка со печат.

Гаранција за квалитет.

Јавете се на телефон: 071 574 154

#sudskiprevod
#sudskipreveduvac
#sudskiprevodalbanskijazik
#ovlastensudskipreveduvac
#albanskijazik
#prevodi
#ovlastensudskiprevod
#postojansudskipreveduvac
#судскипревод
#судскипреведувач
#судскипреводaлбанскијазик
#овластенсудскипреведувач
#албанскијазик
#преводи
#овластенсудскипревод
#постојансудскипреведувачОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Prevod
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова