Pazar5 Бесплатен огласникloading...

40 пчелни семејства

Број на оглас: 31937 | Објавен на: 28.03.2021 во 20:16


ЦЕНА: 5500 MKD


Опис

- Се продаваат 40 пчелни семејства, во одлична состојба во околината на Демир Капија.
Цена 5500 ден. по пчелно семејство.
- Се продава центрифуга со 4 рамки, стара 2 години
За повеќе информации јавете се на тел. број: 070/687/210


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
ДРУГО

КОНТАКТ

Име:
petar
Град:
Неготино
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова