loading...

Se bara zena za cuvanje na staro lice

Број на оглас: 31933 | Објавен на: 27.03.2021 во 20:48


ЦЕНА: По договор


Опис

Се бара жена, за помош околу болна жена, во Битола.Неколку пати неделно по 3-4 саати дневно. Се е по договор.Може и пензионирана медицинска сестра.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Biljana Jovanceva
Град:
Битола
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова