loading...

ISKOP SO MINI BAGER

Број на оглас: 31822 | Објавен на: 04.03.2021 во 16:46


ЦЕНА: По договор


Опис

Pravime sekakov vid na iskop
Transport tampon pesok sut zemja
tel 071549096
070523289


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Agim bekirovski
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова