loading...

Пица мајстор бара работа

Број на оглас: 31713 | Објавен на: 11.02.2021 во 15:29


ЦЕНА: По договор


Опис

Имам кратко работно искуство со пица но имам италијански сертификат за завршена обука за пицајоло (пица мајстор). Барам работа.
Контакт телефон: 072 210 282


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Noah Eleanor Ivanosky
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова