loading...

Работа

Број на оглас: 31676 | Објавен на: 01.02.2021 во 14:22


ЦЕНА: По договор


Опис

Се бара продавач за во продавница за парно греење,водовод и соларни системи, потребно е искуство и познавање на оваа дејност.
Контакт телефон 071/32 72 76


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
miki milevski
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обноваhttps://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk