loading...

Козметички салон има потреба од козметичарка со ра

Број на оглас: 31611 | Објавен на: 02.02.2021 во 12:59


ЦЕНА: По договор


Опис

Центар за убавина кој се наогја во нас.Капиштец има потреба од козметичарка со работно искуство на полно работно време.Повеќе инфо на тел. 071/218 829 .


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Elena
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова