loading...

Продавам лаптоп спесификации core-i3 8GB ram MX 92

Број на оглас: 31574 | Објавен на: 27.01.2021 во 08:12


ЦЕНА: 14500 MKD


Опис

Лаптопот е во долична кондиција има DVD slot цената не може да се намалува повеќе од 500 ден.Добар е за видео игри и спецјално за работа


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Компјутери (Комплет)

КОНТАКТ

Име:
Марко Костадинов
Град:
Кочани
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова