loading...

Се продава нива

Број на оглас: 31482 | Објавен на: 30.12.2020 во 14:59


ЦЕНА: По договор


Опис

Се продава оризна нива од 4500 м2 во атар средна вада.
Цена по договор.
тел. 075 976 442
Кочани


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Плацови Ниви и фарми

КОНТАКТ

Име:
Николчо Трајанов
Град:
Кочани
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk