loading...

Elektricar

Број на оглас: 31045 | Објавен на: 26.10.2020 во 13:11


ЦЕНА: По договор


Опис


Vraime kompletna instalacija na kukji i stanovi
Demontaža montaža na spratni tabli i slično
Montaža na banderi i dovođen Kabel do
1000m bez prekin ...


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Goran
Град:
Свети Николе
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова