loading...

ГРАДЕЖНА ФИРМА ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЦИ

Број на оглас: 30913 | Објавен на: 15.10.2020 во 09:45


ЦЕНА: 20 MKD


Опис

Градежна Фирма од Скопје има потреба од работници на следните работни позициии:

1.БРАВАР/МОНТЕР
2.ЛИМАР
3.АЛУБОНД ФАСАДЕР
4.ПОМОШНИК БРАВАР

ПЛАТА од 20.000 д0 25.000

Контакт: 070/308/889 Наталија


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Aleksandar Jovanovski
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обноваhttps://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk