loading...

Се бара сметководител со искуство

Број на оглас: 30889 | Објавен на: 12.10.2020 во 09:59


ЦЕНА: 20000 MKD


Опис

Сметководствено биро има потреба од 2 сметководители и тоа:

-еден сметководител со искуство и со познавање на работа во HELIX програм, и почетна плата од 20.000 денари;

- еден сметководител без искуство со завршено средно економско образование, и познавање на работа на компјутер.

Заинтересираните кандидати да се јават на тел.078 38 39 30 или на маил pro_biznis@yahoo.com.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Милорад
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова