Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Викендица на Калиманско езеро

Број на оглас: 30597 | Објавен на: 08.09.2020 во 13:30


ЦЕНА: По договор


Опис

Викендицата се наоѓа на самото езеро, на 500 метри од главниот пат од десната страна на патот Каменица- Делчево. (село Илиово). Вилата е опкружена со дрва и зеленило што допринесува и до дополнителна релаксација. Местото е погодно за риболов. Во склоп на вилата се продава и овоштарник (ореви, сливи, јаболки , круши). Цена по договор.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Куќи Вили
Површина:
60
Катови:
1
Тип:
Продавање

КОНТАКТ

Име:
Круме
Град:
Делчево
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова