Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Се продава стара куќа плус викендица во Кичево,с.В

Број на оглас: 30350 | Објавен на: 11.08.2020 во 07:10


ЦЕНА: По договор


Опис

Се продава куќа плус викендица во Кичево,с.Вранештица. Куќата има 6 соби. Викендицата има 2 соби плус купатило.Дворното место има 400m2.
Цената е по договор.
Телефон 071 820 121


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Куќи Вили
Површина:
Катови:
Тип:
Продавање

КОНТАКТ

Име:
Благојче
Град:
Кичево
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова