Pazar5 Бесплатен огласник
Кралски пекинезери

Број на оглас: 30349 | Објавен на: 11.08.2020 во 06:39


ЦЕНА: По договор


Опис

Продавам кралски пекинезери 3 машки прочистени од внатрешни и надворешни паразити,за чување само во домашни услови


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Домашни Миленичиња

КОНТАКТ

Име:
Драган
Град:
Кичево
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова