loading...

МАКЛИФТ Вработува на повеќе позиции

Број на оглас: 29889 | Објавен на: 13.07.2020 во 12:32


ЦЕНА: По договор


Опис

Почитувани
МАКЛИФТ вработува на повеќе работни позиции
- Машински техничар
- Електро техничар
- Машински инжинер
- Електро инжинер
- Општ работник за во погон
- Лице за работа со машини во погон
- Електроничар
Лицата кој се заинтересирани да испратат свои податоци на следнава адреса
oglas@maklift.com
или да се јават на 070 444 510
Со почит

МАКЛИФТ
ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
МАКЛИФТ
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова