loading...

Градежна фирма има потреба од работници

Број на оглас: 29762 | Објавен на: 01.07.2020 во 11:42


ЦЕНА: По договор


Опис

Градежна фирна има потреба од градежни работници: помошник бравар помошник лимар

Плата од 20.000 - 25.000 денари

Елена 070-308-889


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Елена
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk