loading...

Hotel Ambient Struga - Vrabotuva!

Број на оглас: 29687 | Објавен на: 24.06.2020 во 19:05


ЦЕНА: По договор


Опис

HOTEL AMBIENT Struga ka nevoj per nje Kuzhinjer dhe ndihmes kuzhinjer.
Per info CONTACT: 072 531 446.

ХОТЕЛ АМБИЕНТ Струга има потреба од:
Кувар со искуство.
Помошник/чка за во куња.
Келнери со искуство.

Добро платени!
За повеќе информации КОНТАКТ: 072 531 446. - 078/920/604
https://www.facebook.com/AmbientStruga/ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Hotel Ambient
Град:
Струга
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обноваhttps://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk