Pazar5 Бесплатен огласникloading...

prodavam proklucna mehanizacija za traktor

Број на оглас: 28729 | Објавен на: 26.02.2020 во 16:00


ЦЕНА: 1 €


Опис

Prodavam prikolica,korpa,brani,dvo brazen plug.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Земјоделски и Шумски возила

КОНТАКТ

Име:
ilija
Град:
Неготино
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова