loading...

Се продава

Број на оглас: 28661 | Објавен на: 20.02.2020 во 08:34


ЦЕНА: 20 €


Опис

Кука се наоѓа на ул:Осоговска бр:19Куќа се наоѓа близу до Џамијата и до пазарот во Кочани, на Куката има плац легализиран што мозе да се гради


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Куќи Вили
Површина:
Катови:
????
Тип:
Продавање

КОНТАКТ

Име:
VLATMO
Град:
Кочани
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обноваhttps://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk