Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Продавам трактор во не исправна состојба massey fe

Број на оглас: 28498 | Објавен на: 28.01.2020 во 18:21


ЦЕНА: 1500 €


Опис

Тракторот е во не исправна состојба


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Земјоделски и Шумски возила

КОНТАКТ

Име:
Ilija Binov
Град:
Неготино
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова